luftförändringar (per dag [24 timmar])

Ventilation (gäller endast för luftkonditionerings- och ölkällarkylningar av programmet)

Ventilationsingångarna öppnas genom att klicka på Ventilationsknappen och betraktas för programmets syften beräkningsprocedurer som ska tillämpas på positivt lufttryck infört genom luftkonditioneringsindunstaren vid omgivningsförhållanden. Försiktighet bör vidtas för att undvika risk för över specificering av luftinfiltrering där luftkonditionering med positivt tryck och / eller ventilationssystem är tillämpliga på den designade rummet. Luftinfiltrering är mer troligt att det blir luftläckage i sådana omständigheter och eventuella siffror för luftinfiltrering som sannolikt endast påverkar (ökar) den slutliga luften konditioneringsbelastningar.

air_changes_(per day_[24_hours])02.gif

Det finns alternativ för att välja antingen 'Beräknad' ventilation eller 'Specificerad'. När du väljer "Beräknad" programmet automatiskt länkar till "Personalinformation" -funktionen för att rekommendera de ideala ventilationshastigheterna (beroende på personalantal och aktiviteter).

I "Beräknad" -läge visas därför ventilationsgraden och resulterande vinster inte förrän "Personalinformation" har angetts.

SI-operation

Ventilation kan specificeras med någon av fyra metoder: - Luftförändringar per dag (24 timmars dag); Liter per sekund; Kubisk meter per minut; Kubikmeter per sekund. Programmet, med fördelen av automatiskt upprättad rumsvolym, beräknar automatiskt de återstående värdena mot någon av de fyra inmatningsmetoderna som valts.

Imperial operation

Ventilation kan specificeras med någon av fyra metoder: - Luftförändringar per dag (24 timmars dag); Kubikfot per sekund; Kubikfot per minut; Kubikfot per timme. Programmet, med fördelen av automatiskt upprättad rumsvolym, automatiskt beräknar de återstående värdena mot någon av de fyra inmatningsmetoderna som valts.

Se även:-

ytterligare ventilation från andra valda laster
aktivitet (personalnivåer)
luftändringar per timme (ACH) rekommenderas
Infiltration
insattes reaktion på luftrörelse